hormonlar.org
hormon
Sosyal Medyada Paylaş
Ft3 Hormonu Nedir
Hormon İlaçları
Hormon İğnesi
Climen Hormon
Cinsel Hormon Bozukluğu
Fsh Hormonu Düşüklüğü
Hormon Tahlili Adetin Kaçıncı Günü Yapılır
Hormon Testi Hangi Bölümde Yapılır
Hormon Testi Ne Zaman Yapılır
Hormon İlaçları Yan Etkileri
Boy Uzatma Hormon Tedavisi
Hormon Bozukluğuna Hangi Doktor Bakar
Hamilelikte Tsh Hormonu Düşüklüğü
Lh Hormonu Normal Değerleri
Hormon Bozukluğu Testi
Hormon İlacı Kilo Aldırırmı
Çocuklarda Hormon Bozukluğu
Testosteron Hormonu Nasıl Arttırılır
Hormon Analizi
İba Hormon
Serotonin Hormonu
Prolaktin Hormonu Nasıl Düşürülür
Hormon Ca 125
Prolaktin Hormonu
Östrojen Hormonu Nasıl Arttırılır
Fsh Hormonu Nasıl Düşürülür
Büyüme Hormonu İğnesi
Hormon Testi Aç Karnına Mı Yapılır
Progesteron Hormonu Düşüklüğü
Prolaktin Hormonu Yüksekliği Kilo Yaparmı
Fsh Hormonu Kaç Olmalı
Menopoz Hormon Değerleri
Progesteron Hormonu Değerleri
Lüteinleştiren Hormon
Tiroid Hormonu Yüksekliği
Tüm Sayfalar >>









hormon yorumları

hormon Hakkında Yorum Yapılmıştır


Nadide

Fsh hormonu adetin 3.gununde 12.7 çıktı.39 yaşındayım.normal yolla hamile kalabilir miyim?

2017-08-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Deniz

4.2tsh testsonucu normalmi

2017-08-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Yardim

Selam.Bende FSH 31 doktorlar Tüp bebek olmaz diyor.FSH ı tedavi ile indire bilirmiyim. Yaş 28.

2017-08-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Pinar

5.64tsh normalmi

2017-08-10

Kullanıcı oyu: 4,5

ruya

estradiol 219.7 fsh 11.7 cıktı nasil

2017-08-09

Kullanıcı oyu: 4,5

NAGAHAN GÖREGEN

FSH 36 NASIL DÜŞÜREBİLİRİM TÜP BEBEK MERKEZLERİNDEKİ DR YOKSA BU DEĞERLE ANNE OLAMAYACAĞIMI SÖYLEDİLER YAŞIM 43 HİÇ BEBEĞİM YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

2017-08-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Adem aydin

ca15 -3 tahlil sonucu 51 cikti refarans degeri 32 diger tahliller temiz oldugu halde hastalik tekrar nuks etmis denilebilirmi

2017-08-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Nuray

Benim dr.um Adetin 2.günü dedi ve sorum şudur ki ilk gün çok ama çok az leke gelir onunla anlaşılır hastalık onuda baz alarakmı ikinci günü hesaplamalıyım

2017-08-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Dile özgüner

Hormon testimi yapmak istiyorum aç karnına mı yaptırayım?

2017-08-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Emel

AMH değeri 21,45 neyi gödteriyor

2017-07-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Emel Taşkın

AMH değeri 21,45 neyin göstergesi dit?

2017-07-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Eylüll

Benim hormon testi 395 çıktı ben öleyim bence

2017-07-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Melis cansel

Uzun süredir hormon iğneleri kullanıyorum ama goguslerim neden buyumuyor ayrıca trans olduğumuu belirteyim

2017-07-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Melis cansel

Ben transim.2 yıldir progynova depotla birlikte estradiol ampul kullanıyorum.goguslerimde çok az büyüme oldu.dogum kontrol haplarinin
yararı olurmu

2017-07-29

Kullanıcı oyu: 4,5

selin

Bu test heryerde yapiliyomu

2017-07-28

Kullanıcı oyu: 4,5

ÖZLEM

HAŞİMATO HASTALIĞI BOY UZAMASINA ENGGEL OLURMU

2017-07-28

Kullanıcı oyu: 4,5

abüke yıldızy

fsh 17 diger değerlerim normal doktor rahimde incelme var yeterince kanlanamıyor dedi hamile kalmak istiyorum ve iki aydır adet olamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz

2017-07-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Selin

Antimullerian hormon testimin sonucunu bugun aldim 3.35 sonuç bu normalmi tesekkurler

2017-07-27

Kullanıcı oyu: 4,5

elif

aleykümselam Elifçiğim ben yaklaşık olarak 6 yıldır tedavi görüyorum ilaçlarla birşey olmayınca ben bitkisel yollara başvurmaya başladım hayıt otu kullan derim etkisi oluyor fsh hormonun kaç bilmiyorum ama benimki kadar yüksek değildir herhalde bende azda olsa işe yaramaya başladı RABBİM hepimize şifa versin inşallah

2017-07-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Gülşah

ÇEne altımda kıllanma var kulaklarımın yanında

2017-07-23

Kullanıcı oyu: 4,5

gul

lh 3.57 fsh 3.58

2017-07-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Derya

Lh hormonum 3.98 nasıl sizden bilgi alayım

2017-07-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Fedva.

Antimülleri o.65

2017-07-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Nazlı

1senelik evliyim 49.35 tüp bebek şartmı

2017-07-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Yonca

FSH VE LH HORMONUM YUKSEK NASIL DUAER ACABA

2017-07-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Wee

E2 hormonum nasıl oluyor da 5.36 çıkıyor
18 yaşındayım

2017-07-19

Kullanıcı oyu: 4,5

FSH

FSH SONUCUM 98,12 ÇIKTI
MENOPOZA GİRMİŞSİNİZ DEDİ DOKTORUM AÇIKLARMISINIZ DOĞRUMU

2017-07-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Songül

Estradiol 54 hamile kalmam için iyi bir sonuç mu

2017-07-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Hiranur

Tsh 2,65normalmi

2017-07-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Kemal

Hastahanede hangi bölüme gidicez

2017-07-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Nermin

Tfh dedi 3 cikti kan arastirmasi ama halsizi ve yordunluk uyku kilo alma var
Yanitlarsaniz sevinirim tesekurler.

2017-07-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Ozgul

Progesteron degerim.5.2 dusukmu

2017-07-11

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

Meraba Estradiol hormonu 45 bu sorun yaparmi 6 aylık evliyiz bebiş olmasını istiyoz adetin 4tuncu günü yaptim

2017-07-10

Kullanıcı oyu: 4,5

merve

2,33 tsh normalmi

2017-07-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Ezel

Fsh 27.29 çıkti 46 yaşındayım. Nisanliyim.adet gunum gecti menopozamı girdim.çocuğum olurmu

2017-07-07

Kullanıcı oyu: 4,5

ayten

Hormon bozuklugu

2017-07-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Kübra

Lh hormonu 26.73 normal mi

2017-07-03

Kullanıcı oyu: 4,5

ahmet

Ben 24yaşındayım boyun 1.55
Hormun iğnesi kullansam boy uzaması için bi fayda saglarmı

2017-07-02

Kullanıcı oyu: 4,5

elif erin

selamun aleyküm benim fsh hormonum çok yüksek nasıl düşürebilirim bana yardımcı olabilirmisin

2017-07-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Ben

Ya evt ayni sey bendede var sadece tuylenme gobegimde belimde bacaklrmda var bendede varmidr

2017-07-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Ipek

Benim de 459 çıktı.ne yapılmalı?

2017-06-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Mustafa

Bende sakal var ama sadece çenemin iki tarafında çok az bi yerde Yok nasıl bi yöntem uygulayabilirsiniz

2017-06-28

Kullanıcı oyu: 4,5

serife

merhabalar benim estradiol (e2) değerim 99,98 çıktı bu nemektir

2017-06-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Tugba

Ben doktors gittim de kan tahlili yaptirmam gerekiyomuydu acaba hormon tedtinden once gereklimi

2017-06-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Tesvire

Progestoron hormonu 18kiz cixib 3haftalik hamileyim

2017-06-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Ferdi Aktaş

Svucudumda aşırı kıl var sırtımin tamamı kılı acaba hormon bozuklugumu var bende

2017-06-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayten

Adet düzensizliği var

2017-06-19

Kullanıcı oyu: 4,5

filiz ozturk

e2 18.97 cıktı yorumlarmısınız

2017-06-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Murat

Hocam bende hiç bir yerinde kıl yok

2017-06-19

Kullanıcı oyu: 4,5

İnci

Hipofiz bezi büyümesi durumu sözkonusu, boy uzayabilir mi bu durumda , yaş24

2017-06-17

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

hormon, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Ağustos - 2017