hormonlar.org
hormon
Sosyal Medyada Paylaş
Ft3 Hormonu Nedir
Hormon İlaçları
Hormon İğnesi
Climen Hormon
Cinsel Hormon Bozukluğu
Fsh Hormonu Düşüklüğü
Hormon Testi Hangi Bölümde Yapılır
Hormon Testi Ne Zaman Yapılır
Hormon İlaçları Yan Etkileri
Boy Uzatma Hormon Tedavisi
Hormon Bozukluğuna Hangi Doktor Bakar
Hamilelikte Tsh Hormonu Düşüklüğü
Hormon İlacı Kilo Aldırırmı
Çocuklarda Hormon Bozukluğu
Testosteron Hormonu Nasıl Arttırılır
Hormon Analizi
Serotonin Hormonu
Prolaktin Hormonu Nasıl Düşürülür
Hormon Ca 125
Prolaktin Hormonu
Östrojen Hormonu Nasıl Arttırılır
Fsh Hormonu Nasıl Düşürülür
Büyüme Hormonu İğnesi
Hormon Testi Aç Karnına Mı Yapılır
Progesteron Hormonu Düşüklüğü
Prolaktin Hormonu Yüksekliği Kilo Yaparmı
Fsh Hormonu Kaç Olmalı
Menopoz Hormon Değerleri
Progesteron Hormonu Değerleri
Lüteinleştiren Hormon
Tiroid Hormonu Yüksekliği
Sakal Hormon Tedavisi
Üreme Hormonları
Ft4 Hormonu Nedir
Hormon Testi
Tüm Sayfalar >>









hormon yorumları

hormon Hakkında Yorum Yapılmıştır


Leyla

Kizimin dogum yaptiktan sonra oldu bende 8senedir var ilac verip dusuruyolar 1ay sonra geri cikiyo napabilirim strese girilmemesi gerekmis gelde girme nasil dusucek bu

018-5.-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Gülsüm Yılmaz)FSH)63.26h

Burda yazdığım değerle ben nezaman menopoza girerim

018-5.-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Zehra ça

Tsh 5.6nasil aaba levetron 25mg kullaniyorum

018-5.-14

Kullanıcı oyu: 4,5

gizem ince

3 yıldadet olmak için bu ilacı kullanyorum adet olamıyorum faydalı olur mu acaba

018-5.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Durmuş

Bir de beyaz kıllar dan kurtulmak istiyorum çözümü nedir

018-5.-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Leyla

CEA 1.73 Acaba normalmi

018-4.-19

Kullanıcı oyu: 4,5

sevgi

LH 9,15 Normal mi?

018-4.-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Eyup

Meraba hocam ben 22 yaşındayım ve boyum1.65 hastalikmi sizce

018-4.-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Dilara

Ben 24 yaşındayım.boyum 1.55 boyunu uzatmak için hormon tedavisi bende işe yarar mı.bide boy kisaliginin bir hastalık olduğunu söylüyorlar bu dogrumu.lutfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.

018-4.-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Bedriye

8 aylık evliyim. Ve Çocuk istyrm ama hamile kalamadım bi türlü doktora gittm süt hormonumun yüksek oldugunu soyledi dostineks ve bi kac ilaç daha kullanıyorm hamile kalma olasıgım varmı bu ilacalri kullandktan snra acaba

018-4.-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Serpil aslan

44Yaşındayım e2 64çıktı normalmi

018-4.-03

Kullanıcı oyu: 4,5

ayten

salam menim fsh 4.2 bilmek isdeyirem hamile qala bilerem

018-4.-01

Kullanıcı oyu: 4,5

satiye

fsh 2.89mlu/ml çocuk düşünüyom 3 ayluk iynesi bıraktım ay oldu

018-3.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

sevim

hocam benım sorunum yumurtalıklarımın yavas calıstıgı.süt hormonlarının yuksek olması .benım yasım 39 .5 aylık evlıyım .en kısa zamnd a yapabılecegımne var önerecegınız nedır?

018-3.-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Hatice

İki hafta içinde aşırı kilo aldım ve yüzüm ara ara kızarıyo nedeni ne olabilirr

018-3.-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Marhaba

Merhabalar 1 yıllık evliyim eşimin azosperm sonucu cıktı bunun üzerine kan testi yapıldı FSH 25.69 LH ise12.51 ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

018-3.-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayse

Bu deyere gore durum nasil

018-3.-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Hakan Eren

merhaba hocam öncelikle boyum 1.69 boyumdan memnun değilim benm için öneriniz ne olabilir

018-3.-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Hasret

44 yaşındayım ve e2 değerim 5 çıktı ne yapmalıyı

018-2.-27

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

kızım 9buçuk yaşındae2 hormonu54.76 normalmi

018-2.-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Yasin

Hani bu testten bi yardımcı doktor olmuyorki ne gerek var diyor bnm yaşım 27 sıkıntı yaptım iyice

018-2.-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevgi

48 yaşındayım..e2 değeri 12 normal mi

018-2.-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Ozlem

Lh 19.39 normalmi

018-2.-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Eren 91

Arkadaslar 25 yasindayim hormon gedavisiyle yanaklarda sakal cikarmi yaptiran varmi Allah rizasi icin yardimci olun

018-2.-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Neslihan

Progesteron 6.9 çıktı acaba iyimi kötümi

018-2.-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Nevin

LH 22.88 FSH 63.92 yaş 43 hormon tedavısı gerekir mi

018-2.-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Kübra

Lh 11.26 normal midir

018-2.-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuğba

TSH sonucum 5.99 çıktı yuksekmis acaba

018-2.-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Sultan

Progesteron hormohormomum ilk 16 larda çıktı bir hafta sonra 8.5 çıktı hamileyim daha çok küçük olduğundan bakmıyorlar bir sıkıntı olur mu

018-2.-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Buket

Insanları aşağılamak yerine doğru cevap yazmak çok mu zor??

018-2.-10

Kullanıcı oyu: 4,5

duygu

Yumurtalik kisti kan sonucu CA 15-3 53 çıktı.kötüsü aceba

018-2.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

ZELİHA EBRU

KAN TESTIMDE Estradiol 243 CIKTI 47 YASINDAYIM.NE DEMEKTIR

018-2.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

başak

ben 15 yaşındayım boyum 155 bu sureçten sonra boyum daha uzamaz dıyorlar. boy uzatma hormon tedavisini uygulamak istiyorum:)

018-2.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

zeyno

WBC tahlili sonucu 12,34 acaba çokmu yüksek

018-2.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

İlhan okur

Kullanmak istiyırum vucut yapmak için yaş 34

018-2.-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Mehmet

Anti hbs elisa 16.59

018-2.-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Serpil

Estradiol e2 12.8 pg/mL yaş 46 çocuk sahibi olmak istiyorum olabilirmiyim

018-2.-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Meryem

Adet olmuyorum 2 yıldır fsh 57 85 cıktı çocuk sahibi olamasin dedi doktor imkansizmi

018-1.-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Günes

37 yaşindayim E2 kaç olmali

018-1.-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Evin kultrr

Hormon buzuklugu

018-1.-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Hhhhj

Bu iğneyi vücudun hangi bölgesine vursak iyi etkili olur bilen varmı ?

018-1.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

sevgi

nörolojik ilaclara baglı olarak hiperprolaktinemi yaşıyorum. doktor ilac vermiyor, nasıl bir çözüm üretebilirim? 7-9 aydır adet görmuyorum

018-1.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

nese

Sayin Hocam,
12 senedir hipotroid hastasiyim.Saclarim o kadar cok dokuldu ki artik kafatasim gorunuyor.Bir bayan olarak cok uzgunum. lutfen bana yardim edermisiniz.Sonsuz tesekkurler ederim.

018-1.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Nil

8 yaşındaki kızımın t3hormonu7,8 değerinde çıktı.Toplam kollestrolü ise 228 çıktı.kilosu hızla artıyor 42kilo boyu ise1.28 kan testini yeni yaptırdım.Ne ile karşı karşıya olduğumu tam olarak bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. Çocukta bu değerlerin bu kadar yüksek olması ne gibi sıkıntılara sebeb olur .Tedavi sürecinde ne yapmalıyım.Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

018-1.-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Gülten

Tsh 1.68,proklatin 5.73

018-1.-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurullah

ellerim çok titriyor ama doğuştan nedeni nedir acaba?

018-1.-25

Kullanıcı oyu: 4,5

MEHMET Ç.

Boy Kısalığı için tetkik ve tedavi yapan bölüm Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları bölümüdür. Önce tetkik yapmak gerekir hormonal yetersizlik var mı diye. Ardından boy uzatma için farklı yöntemler tartışılır.

018-1.-25

Kullanıcı oyu: 4,5

safak

salam 5 aydir evliyim.adetlerim 35 gunu gecir.hamile qala bilmirem,hansi hormonlardan analiz vermeliyem.yasim 29.esim teyzemin oglu.akraba oldugmuz icin hamile kala bilmeyebilirmiyim.onceden tesekkurler

018-1.-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Erhan

S.a arkadaşlar , sakalı çıkmayan aynı zamanda hormon tedavisi gören kimse yok mu ? bugün doktora gidip sordum yarın kan tahlili yaptırıcam unutmazsam buraya sonuçları yazarım..

018-1.-22

Kullanıcı oyu: 4,5

netice

32 yaşındayım e 2 kaç olmali

018-1.-19

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

hormon, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Mayıs - 2018